MachineryGuide AutoSteer robotkormány rendszer 10" kijelzővel

Cikkszám MG61503
Bővebb info: +36304664936  |  Több videoért klikk ide.. A MachineryGuide AutoSteer automata kormányrendszer a munkagép precíz kormányzására lett kifejlesztve. A legtöbb traktor kormányára felszerelhető, egyszerűen használható rendszer, mely akár 2-3 centiméteres pontossággal is képes a munkagép
Olvassa el a teljes leírást
Ár
1 990 000,00 Ft
ár per Darab
Áfa nélkül
Rendelésre, hívjon minket Korlátozott mennyiségben raktáron Raktáron
Darab
Ezt a terméket jelenleg nem lehet megrendelni.
Leírás
  • Bővebb info: +36304664936  | 

Több videoért klikk ide..

A MachineryGuide AutoSteer automata kormányrendszer a munkagép precíz kormányzására lett kifejlesztve. A legtöbb traktor kormányára felszerelhető, egyszerűen használható rendszer, mely akár 2-3 centiméteres pontossággal is képes a munkagép vezetéséhez.
A rendszer rendelkezik dőlésérzékelő szenzorral, így bármely talajviszonyok mellett magas pontosságú munka végezhető.
A MachineryGuide AutoSteer automata kormányzás a MachineryGuide precíziós sorvezető rendszer részeként működik. Ez a rendszer - a MachineryGuide sorvezető alkalmazás mellett - áll az MachineryGuide NODE központi egységből, mely összegyűjti és feldolgozza a GPS és egyéb csatlakoztatott szenzorok adatait, a dőléskompenzációból, mely kiszűri a munkagéb dőléséből adódó pontatlanságot, a kerékszögszenzorból, mely visszajelzést ad kormányzott kerekek állásáról, a GPS antennából a navigációhoz illetve az AutoSteer kormánymechanikából, mely végzi a munkagép kormányzását.

A robotkormányzás négy fő részből épül fel:
1) Sorvezető szoftver és kijelző, amely teljesen hasonló a már jelenleg is elérhető MachineryGuide termékhez. Természetesen kiegészült számos új kormányzási funkcióval.
2) RTK GNSS vevőegység és antenna. Az egység a GPS, GLONASS, BEIDOU és GALIELO műholdrendszerek jeleivel dolgozik duálfrekvencián. A készülék 2,5 cm-es sorcsatlakozási és visszatérési pontossággal dolgozik (RTK korrekciós jel vétele esetén).
A korrekciós jel a MachineryGuide saját RTK-bázisállomás hálózatára csatlakozva érhető el, amelynek havidíja 3000 Ft
Az egység dőléskompenzációs szenzorral van felszerelve, amely a traktor dőléséből, billenéséből eredő pontatlanságokat korrigálja.
3) Kormánymozgató mechanika. Az készülék lényegében egy bontható fogaskoszorúból és egy motorból áll, amely a meglévő kormánykerék alá szerelhető fel a kormány megbontása nélkül. A motor kellően nagy nyomatékkal rendelkezik, így bármilyen traktor kormányának mozgatására alkalmas.
4) Kerékszög-szenzor. A szenzor a kormányzott tengely kerékelfordulását méri nagy precizitással.
A MachineryGuide AutoSteer automata kormányzás a MachineryGuide precíziós sorvezető rendszer részeként működik. Ez a rendszer - a MachineryGuide sorvezető alkalmazás mellett - áll az MachineryGuide NODE központi egységből, amely összegyűjti és feldolgozza a GPS-t és egyéb kapcsolódó szenzorok adatait, a dőléskompenzációból, mely kiszűri a munkagéd dőléséből adódó pontatlanságot, a kerékszögszenzorból, amely visszajelnek. a GPS antennából a navigációhoz vagy az AutoSteer kormánymechanikából, mely végzi a munkagép kormányzását.

Jellemzők:
  • Súly: körülbelül 3 kg
  • Bemeneti feszültség: 12 V dc
  • Interfész: CAN
  • Nyomaték: körülbelül 2.2 Nm
  • Automatikus leállás felhasználói beavatkozás esetében (a kormány megfogása a felhasználó által)
    Betöltés
    Betöltés