Hogyan vásárolj a Gazdacentrum.hu webáruházból?

  1.  Ha először jársz az oldalunkon, kérlek regisztrálj. Az regisztráció során megadott adataid alapján tudjuk majd később a számládat kiállítani, és csomagodat a megfelelő címre kiküldeni. Az adataid kezeléséről az adatkezelési tájékoztatónkban találhatsz bővebb információt.
  2. Keresd ki a cikket. Az általad keresett cikket megtalálhatod a kategóriákat böngészve, kép alapján, vagy a termék cikkszámát a fenti kereső mezőbe beírva, közvetlenül kiválasztva. A cikkszámok kikereséséhez feltöltöttünk alkatrész katalógusokat. Ha további segítségre van szükséged az alkatrész beazonosításához, hívj minket, szívesen segítünk.
  3. Tedd a kosárba a számodra megfelelő cikket.
  4. Válaszd ki a neked legkényelmesebb szállítási és fizetési módot.
  5. Küldd el a megrendelésed.
Ezután, ha minden általad rendelt cikkből van a raktárunkban, összeállítjuk a csomagodat, beleteszzük a számládat, és még aznap elküldjük, hogy másnapra megkapd. Ha nincs mindenből, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy mikorra tudjuk elküldeni.
Ha a szállítás után kiderül, hogy mégsem a megfelelő alkatrészt rendelted, semmi gond, küldd vissza a csomagot, és vagy segítünk megkeresni a megfelelőt, vagy visszautaljuk a pénzed. Erről bővebben a Garancia menűpontban olvashatsz. 
Betöltés
Betöltés