Garanciánk

Ügyfeleink részére az alábbi garanciákat biztosítjuk:

Pénzvisszafizetési garancia

Minden termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Amennyiben bármilyen okból nem elégedett vásárlásával, küldje vissza a megrendelt termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül és mi visszafizetjük pénzét! A 30 napos pénzvisszafizetési garancia a termékek kiszállítási/átvételi dátumától kezdődik.

Termékszavatosság

A nálunk vásárolt összes termékre 180 napos termékszavatosságot vállalunk - a hibás termékeket azonnal cseréljük!

A termékszavatossági garancia kezdete a termékek kiszállítási/átvételi dátumától kezdődik.

Általános információ a termékek cseréjéről illetve visszaküldéséről

Bármely, a Gazdacentrum.hu oldalról vásárolt terméket az alábbi címre hozhat/küldhet vissza:

Gazdacentrum.hu - Zetor-Vas Kft.

4400 Nyíregyháza, Szabadságbokori út 6.

(Térkép megtekintése)

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 8:00-16:30

A termékekhez kérjük mellékelje számláját, vagy annak másolatát. Ha elvesztette a számlát, kérjük mellékelje a rendeléskor megadott nevet/cégnevet, a szállítási címet, a szállítás időpontját és az Ön elérhetőségét, valamint a termékek kicserélésére vagy a pénz visszafizetésére vonatkozó igényét!

A visszaküldött termék(ek) árát a beérkezésüket követő 24-48 órán belül visszautaljuk. Az összeget postautalványon keresztül vagy banki átutalással küldjük. Ha az utalást a bankszámlájára szeretné megkapni, kérjük a visszaküldött csomagban tüntesse fel bankszámlája számát!

A visszaélések elkerülése érdekében a már beszerelt és használt, „hibásként” visszaküldött termékek árát sajnos nem áll módunkban megtéríteni. Garanciánk nem vonatkozik a vásárló által felbontott, vagy megrongált termékekre sem.

Ha bármilyen további kérdése lenne, hívjon minket a (06-42) 401-628-es telefonszámon, írjon az webaruhaz@gazdacentrum.hu e-mail címre vagy látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!

Betöltés
Betöltés